Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Tuesday, March 27, 2012

Update Hadiah Yg Diterima


Alhamdulillah, semua hadiah kemenangan tahun ni telah selamat sampai ketangan Zie terima kasih, pada penganjur yg bertungkus lumus mengepos barang hadiah dengan jayanya.. Syukran jazilan...

Yang terbaru sekali yg cute nilah dari
First Giveway Intan Berlian.. TQ hadiah saguhati pada sudi join GA dia.. Tq so much cute sangat..











Yang ni tiba minggu  lepas.. emm beg angry bird... tentulah jadi milik Dania... coz si Kakak dah ada beg angry bird ni...


 Hadiah ni dari Zie Join Giveaway Come Lotte Collection Terima Kasih yer...


Yang ni pulak Sabun Susu Beras menang GA dari  Zyash
Terima kasih Zy...



yang ni pulak menang dari  1st Giveaway From China @ Affafkusayang.. terima kasih Affaf...




p/s : lepas ni ada ke lagi rezeki nak menang coz dah kureng join.. huk huk...

5 ulasan:

sue zainun said...

insyaallah ada tu..

Ummi Iman said...

banyaknya hadiah.. murah rezeki.. kalau dah rezeki tak ke mana

Fara said...

byk zie dpt hadiah..fara pon dh jd malas nk update blog skrg..mood rajin tu blom smpai..nk2 lg blogspot pye templet dh lain..terkial2 nk cari..huhuhu

are_lin@yu said...

wahh byknya adiah..thniah dear ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak dpt hadiah tahniah yer kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...