Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Tuesday, March 15, 2011

Update peserta Contest Simanjaku Comot Tapi Comel


Salam semua... selamat petang...
jom kita tengok Simanja yang comot tapi comel nihhh
macam-macam aksi dan gaya..yang penting masih comel
walaupun tercalit kecomotan di mulut dan muka...
update ni setakat 15 Mac 2011
jom kita tengok


sila semak yer kalau da tertinggal tolong beritahu saya secepat mungkin. tq












yang lain tunggu apa lagi?
meh lah join.
kita tengok siapakah yang mendapat gelaran Comot yang Comel..
Nak join klik SINI

“Contest Si Manjaku Comot Tapi Comel” by SayangkuZie


10 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

horeyyyyyyy dah ada gambar arief

Fieda said...

GAMBAR MAIRA ADA LA....HIHIHI...

mummy2k said...

eh,nape gambar anak saya xde?xcukup syarat ke?

Zie said...

Mummy2k mummy punyer link tak ada pun dalam post link saya... tolong postkan semula yer..
tq t saya updatekan.

mummy2k said...

thanks...gambar haikal dh ade..

ShimaSalleh said...

Adoiiii comot2 sumer nyer ekekeke tp mmg totap chumel.. Incik aQil pon ado :)

Nisa' Azman said...

yeah, pic Baby Hannah ade, hehe.. ^_^

[ibuLUNAZAHRA] said...

gambar cikLuna ada. terima kasih :)

eb ezrin2 said...

eh silap... ader la... hik3 ;p

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hahahaha..series lawak muke sengsorang..macam2 pesen!but still maintain cute and awesome!

My arash pun ada..alhamdulillah..penyertaan tak tercicir..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...