Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Tuesday, January 11, 2011

'HAPPY BABY CONTEST'






 'HAPPY BABY CONTEST'
Dah lamaaaa sangat teringin nak buat contest/GA
tapi duk tercari² apa GA yang sesuai..apa hadiah yang sesuai
alhamdulillah..dah timbul ilham akhirnyaaa
maka terciptalah HAPPY BABY CONTEST

syarat²nya:
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Mesti jadi follower
OurdreamsOfLife dan MyLittleWonder

3. Buat entry pasal GA ini dengan tajuk 'HAPPY BABY CONTEST'.

4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang berumur di antara

Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011
Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011,

beserta details seperti :
NAMA ANAK, NAMA IBU dan TARIKH LAHIR ANAK
dengan temanya 'HAPPY'..takmo gambar nangis²yek.

5. Copy dan letak gambar banner di atas di dalam entry anda bersama backlinknya (kalau nak letak kat sidebar pun boleh..tak diwajibkan).

6. Tag seberapa ramai kawan yang anda kehendaki (minimum 1 orang).

7. Boleh tinggalkan komen beserta link kat blog OurDreamsOfLife atau Contest .

8. Closing date : 17 Januari 2011 05.00pm.

9. Keputusan adalah muktamad.

Tag : norafidamansor

jom joint contest ni : 


Ni gambar yang dipertaruhkan


Kategori A
Nama : Nur Dania Zahira
DOB 24 Disember 2009
Nama Ibu : Roziah binti Khalid







2 ulasan:

Ina Hashim said...

salam..

thanx for joining the contest...tp tak cukup cyarat..pls check balik ye :)

Akuzie said...

Oh yer ker..
ok dah update dah .
betul tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...