Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Wednesday, January 12, 2011

" JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"

Jom join contest ni
SYARAT PENYERTAAN


1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish 

3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"


3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all  yang comel-comel tu. Contoh macam ni..tpi ni contoh je lah. hehe

4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda.

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011


Tag :
caribbean23blue.







  ni gambarnya... ok ker..
Tapi kat cermin tu blurr sikit...

Nama Nur Irdina Zahra binti Zaini
Umur 3 Tahun 6 bulan
T. Lahir 05 Ogos 2007

Semoga nak mama berjaya...senyum selalu


1 ulasan:

Cik Aish said...

alamak comelnye!!pakai inner 3kaler! hehe..thanks join..gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...