Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Tuesday, March 1, 2011

AKSI SI CILIK BERBASIKAL


Salam semua kali ni Zie nak join contest anjuran  kakyong.com dan syamilamohd.com
Jom join sama-sama apa tunggu lagi. ha nilah gambar yang nak dipertaruhkan
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Nama Anak : Nur Irdina Zahra binti Zaini
Umur 3 Tahun 6 bulan

Ha ni Dina kalau naik basikal laju, tapi bila nak break dia tahan dengan kaki, dia tak pandai lagi nak gunakan hand break, dah ajar tapi masih tidak reti nak guna break. 

nak tag 
Afarqies



Ha kat bawah ni barisan penaja hadiah-hadiah yang best.

banner kakyog's shoppe

3 ulasan:

kakyong said...

salam,

kakyong dtg terjah, dah klik HB..

amboi.. kan main hepi.. mujur tak terjongket tayar depan tu.. kalo tak dah mcm minah rempit... ;)

kakyong x nampak link kakyong.com dlm bloglist.

nanti dah update inform ya..

Zie said...

Tq... bagitau kak yong saya dah update... sorry ter mis lah tu..

kakyong said...

singgah dtg semak lagi..

Lulus.. & gud luck utk penilaian juri.. ;)


n3 terkini kakyong.com
Daftar & dapatkan gravatar anda
Andiya Adira si budak kuat nangis
Belle of Feb 2011 bagi blog § notre belle histoire §

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...