Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Friday, April 8, 2011

"baby love mirror contest by cikLuna"




click SINI 2 join
dateline: 26.4.2011



NUR IRDINA ZAHRA
3 TAHUN 8 BULAN


NUR DANIA ZAHIRA
1 TAHUN 4 BULAN

TAG
FIEDA

3 ulasan:

Fieda said...

amboi anak dara zie....caya lah....comeyy....kakak tu msti dh selalu tgk mama dia posing dpn cermin sambil make up camtu...hehehehe...biasa la mana nk tumpah kuah kalau x ke nasi kan....:)
nak join jgk tp xder gambo yg sesuai lagi..nanti nak suruh anak dara kita posing dpn cermin dulu....tq zie....:)

Zie said...

ha ha ya lah tu... budak budak suka ikut apa yang kita buat. nak pi skolah pun nak buh lipstik. emm jenuh

[ibuLUNAZAHRA] said...

thanks join.
boleh review gambar kat Page: Rombengan cikLuna ye :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...