Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Wednesday, May 4, 2011

My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway

Jom join GA dari Cute Mum ni pulak. nak join KLIk Banner tarikh tutup 23 Mei 2011


Assalamualaikum, hai Cute Mum saya Zie, seorang isteri kepada En Zaini bin Ramli selama 5 tahun dan Mama kepada 2 orang cahaya mata, Nur Irdina Zahra 4 Tahun dan Nur Dania Zahira 1 tahun 4 bulan. Saya berkerja disamping menjaga anak dan suami, saya dan keluarga tinggal di Jawi Pulau Pinang, berasal dari Kedah.



Saya berblog ni baru lagi bulan Disember 2010 antara banyak-banyak blog, blog Cute Mum yang menjadi Sumber Inspirasi sejak saya mengenali dunia blog ini aitu dalam Jan 2011. Sebabnya blog ini menarik, kemas, teratur. Semoga Cute Mum akan lebih sukses lagi dalam Dunia Blog ini yer.

12 ulasan:

Cute MuM said...

terima kasih sudi join..
comelnya dua puteri tue..
terima kasih bagi ucapan yer..
semoga kita sama-sama sukses dan berkawan yer..
:)

Zie said...

Terima kasih kembali
Insyaallah.. kalau terjumpa kat luar mesti Zie tegur coz senang nak kenal cute mum. hehe

fieda said...

rupanya zie duk kt penang..bru tau ni..jauhnya...:)

Zie said...

Emm tulah... hanya segelintir jer.. orang utara dok berblog... yang lain semua orang KL... hehehhe...

ummi hannaluqman said...

assalamualaikum..... salam berkenalan.... xsangka kita senegeri....zie dok jawi @ sungai jawi ka? kalau betoi, kira dekat la kita..saya asal sungai bakap....

Zie said...

eM SITULAH sUNGAI jAWI... TAMBAH SIKIT SUNGAI DURI...TMN SG DURI INDAH.. DEKAT SANGTLAH TU...

ummi hannaluqman said...

xsangka yer.....mmg dekat sangat la tu....hihi.... dh lama ka dok sg duri?

Zie said...

emm dekat lahh.. hehe dah nak masuk 3 tahun. awak dok sg bkp kat ner?

ummi hannaluqman said...

saya skrg kat labuan..lps raya mai ikut suami dok sini.....mmg asal sg bakap... kebetulan mentua pun dok sg bakap.. 4thn dok dgn mentua kat kg masjid baru.... rumah mentua depan jln besar lps trafik light kat pekan sg bakap...hihi....

@nie-najib said...

salam, ummi hana n zie.. salam perkenalan, sorang lagi bloger dari nibong tebal ni.. :)

Zie said...

Salam selamat berkenaalan... Nobong tebal yek... emm slalu jugak gi situ rumah kawan..

ummi hannaluqman said...

ya, salam perkenalan.......saya masa kat sg bakap mmg selalu p nibong tebal..... terutamanya poliklinik suri.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...