Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Monday, September 19, 2011

Ye ye menang Duit Raya Shakiddo & Hazmanfadzil


Alhamdulillah menang Contest ni, terima kasih banyak-banyak tapi.................

Semalam /Tadi Zie dapat tahu Zie menang Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dapat maklumat dari Shakiddo sendiri yang jerit kat SB dan koment kat entry Contest INI tapi dari semalam tak dapat bukak blog Shakiddo.Com tak tau kenapa.. Zie ingat naklah hantar detail cepat, Bukan apa takut dikata tak hantar detail segera nanti tak pasal duit raya kena tarik balik, so pada kawa-kawan cuba bukak tengok kot-kot boleh, Zie tak tau dapat No berapa. kalau boleh tolong bagitau email Shakiddo.com tu boleh? hehehehe
Dia ada bagi link sekali ni link dia



P/s : Harap esok bolehlah bukak kat opis tengok, kotkot boleh.. huk huk nak duit raya....

3 ulasan:

fieda said...

oooo..dah tgk ptg tadi..zie dpt no 3 dan menang duit raya rm20...tp pelik la nk tgk balik mlm ni x dapat la pulak...

fieda said...

zie try mintak email dia kat ajumohit sbb dia pun menang kategori khas...dia dh email rasanya..

Zie said...

Tq sis pagi ni zie dah dapat bukak kat opis... tq sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...