Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Wednesday, January 12, 2011

CONTEST 'BUDAK BEDAK'


cara nak join contest ni senang je...
1. wajib ada gambar 'budak bedak' 
   (mesti budak2 tau..mak budak ke, bapak budak ke tidak layak ok..hehe)
2. jd my follower
3. tinggalkan link kat entry ini
3. buat simple entry pasal contest ni kat blog korang ,
    (mesti letak gambar 'budak bedak'..takde gambar tidak layak ye...)
4. mesti berada di MALAYSIA ye.. hehe

dan hadiahnye ape?hadiahnye adalah bersesuaian untuk kaum hawa ye..hehe..
 kedua2 pemenang bertuah akan menerima 1 x shawl, 2 x tudung express (tp bukan la tudung brand ternama tu..tp janji free kan..hehe).
( nanti i upload gambar hadiah)

contest end 31st January 2011




Nilah gambar anak saya yang kebetulan ada pakai bedak satu badan...

Nama : Nur Dania Zahira binti Zaini
DOB : 24 Disember 2009

2 ulasan:

wsnorzehan said...

terima kasih kerana join :)

Akuzie said...

Tq.. tapi saya tukar gambar yer... yang ni terang sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...