Tentang Aku

Jom kawan-kawan singgah & klik2 kat sini dulu TQ

Tuesday, January 11, 2011

Contest Kids & Cartoons


 Syarat2nye mudah saja :

1. Buat entry beserta banner yg ada linkback ke entri nih.
2. Letak sekeping saje gambar anak anda yg bergaya dgn baju kartun (tak kesah dalam ke luar negeri janji kartun kat tv bukan kartun dlm majalah)
** untuk yg belum ada anak @ belum berkahwin, boleh hantar gambar adik/anak sedara saje yer.. 
anak kawan/anak jiran/anak customer ngak buleh deh (jgn lupa nyatakan status)
** klu ada 2-3 anak yg layak join contest ni.. sila buat entry berlainan yer
3. Umur anak mestilah dalam lingkungan 1 bulan hingga 4 tahun. 
4. Jangan lupa letakkan nama anak, tarikh lahir & kartun kegemarannya (satu saje yer)
5. Cam biase tinggalkan link entri korang kat comment box entri ni SAHAJA tau.
itu saje!

Hadiahnye berupa :
Comforter Cartoon
cth:

Tarikh tutup : 20 Feb 2011




Ini dia Power puff  mama hehehe
Nama : Nur Irdina Zahra binti Zaini
Tarikh Lahir : 05 ogos 2007
Umur : 3 Tahun 6 bulan
Kartun kegemaran : Minie Mouse


2 ulasan:

Yan said...

awak... awak copy sampai signature kite sekali.. hehe

thanx join yer..

tp takde link contest saya dlm entri... nanti edit balik yer

Akuzie said...

Oooo hoo..
oppss
sorry

ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...